Lichtgewicht behuizings-technologie

Nieuwigheden in de lichtgewicht behuizings-technologie

Wilt u weten of wij in staat zijn om interessante, moderne en tegelijk praktische en estethische service- en handelsruimtes of gebouwen uit andere industrietakken op te zetten? Of wilt u weten of wij inderdaad afwijken van het cliché dat sandwichpanelen niet meer zijn dan oud, vuil en verroest plaatstaal waardoor klanten eerder worden weggejaagd dan aangetrokken?

One moderne ruimtes worden vervaardigd volgens het lichtgewicht behuizings-principe. Daarbij gaat het om commerciële paviljoenen, gastronomische paviljoenen, kantoorpaviljoenen, magazijnen, kiosken, garages en andere. Deze worden gekenmerkt door hun innovatieve uiterlijk, hun esthetische afwerking en hun praktische toepassingen. Wij maken al meer dan 40 jaar gebruik van sandwichpanelen om dergelijke ruimtes te ontwerpen. Vandaag de dag zijn deze panelen verkrijgbaar in verschillende vormen, met allerlei plaatstalen bekledingsprofielen en in verschillende RAL-kleuren. Zo ontstaan er architecturaal heel interessante ruimtes.

Een belangrijk element dat het eindeffect beïnvloedt is het gebruik van speciale afwerkingen, zoals bevestigingsprofielen aan alle randen en snijpunten. Deze zijn vervaardigd van verzinkt en gecoat plaatstaal en zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. De kleur zorgt ervoor dat de ruimte een fraai uiterlijk krijgt. Vaak worden er ook contrasterende kleuren gebruikt voor wanden, ramen enz.

Comments for this post are closed.