Welk type kraan is het meest geschikt voor het lossen van Containers Moderne Tuinkantoren Kantoorunits

We hebben een kraan nodig om een nieuw aangekocht modulair gebouw uit te laden. Over het algemeen worden twee soorten kranen aanbevolen. Dit zijn de HiAb kraan of de statische kraan.

Bij het lossen wordt het gebouw in zijn geheel opgetild en op zijn plaats gezet. Als het gebouw groot is, zal het uit meer delen bestaan. Elk deel van de Kantoorunit wordt dan afzonderlijk opgetild, naast elkaar geplaatst en samengevoegd door ons team medewerkers.

Voordat het gebouw in elkaar wordt gezet, krijgt u enige informatie, met name over het gewicht van uw modulaire gebouw. Dit is om u te helpen het type kraan te kiezen dat u nodig hebt. Indien nodig adviseren wij u altijd verder.

Zoals u op de bovenstaande foto kunt zien, is de kraan tijdens het lossen voorzien van een hijsband en een tiljuk. Deze worden samen gebruikt om het modulaire gebouw op te tillen en te lossen. De spreidstang kan worden geleverd door het kraanbedrijf of in sommige gevallen door ons. De door ons geleverde spreidbalk kan worden gebruikt om het gebouw op te tillen naar gelang van het gewicht. Deze balk kan worden gebruikt tot een maximale belasting van 4.000 kg. Als de maximale belasting hoger is, moet het modulaire gebouw worden gelost met behulp van de dwarsbalk van een kraanbedrijf.

Indien een HiAb-kraan aan de eisen niet voldoet, kan soms een statische kraan nodig zijn.

Meestal is een statische kraan nodig in moeilijk toegankelijke plaatsen. Een statische kraan kan ook nodig zijn als het gebouw bijzonder zwaar of groot is. Wat het losproces betreft, is een statische kraan, net als de HiAb, uitgerust met een hijsband en een spreidbalk voor het lossen van een modulair gebouw. De prijs voor het gebruik van een statische kraan is in feite hoger dan die van de HiAb. Als de situatie het vereist, kan het gebruik van een statische kraan onvermijdelijk zijn.

Wij hopen dat wij u vandaag een idee hebben kunnen geven van het los- en montageproces van de Kantoorcontainer Zelfbouwcontainer Woonunit.

Comments for this post are closed.