Blog

Modulaire paviljoens als verkoopkantoren voor appartementen – vastgoed

Het gebruik van Efekt modulaire paviljoens als vastgoedkantoren is een innovatieve oplossing die esthetiek, functionaliteit en snelle realisatie combineert. Dankzij hun modulaire constructie kunnen deze moderne structuren snel worden aangepast aan de individuele behoeften van vastgoedagentschappen, waardoor ze de perfecte ruimte bieden voor het presenteren van aanbiedingen en het bedienen van klanten.

Lees meer “Modulaire paviljoens als verkoopkantoren voor appartementen – vastgoed”

Ruimte voor Succes: Hoe Modulaire Paviljoens de Schoonheidsindustrie Revolutioneren

In de schoonheidsindustrie, waar esthetiek en innovatie hand in hand gaan met functionaliteit en klantcomfort, duiken steeds meer oplossingen op om aan deze behoeften te voldoen. Modulaire paviljoens, als een van deze oplossingen, bieden een ruimte die al deze kenmerken combineert, en bieden ondernemers in de schoonheidsindustrie niet alleen een elegante, maar een flexibele plek om hun bedrijf te voeren.

Lees meer “Ruimte voor Succes: Hoe Modulaire Paviljoens de Schoonheidsindustrie Revolutioneren”

Investeer verstandig: Waarom is een nieuwe modulaire paviljoen beter dan een gebruikte?

In het licht van de dynamisch groeiende markt voor commercieel vastgoed, winnen modulaire paviljoens aan populariteit als een flexibele, economische en snelle oplossing voor veel bedrijven. Het kiezen tussen het kopen van een nieuw of gebruikt modulair paviljoen kan een uitdaging zijn, maar er zijn belangrijke argumenten voor het kiezen van een nieuwe constructie.

Lees meer “Investeer verstandig: Waarom is een nieuwe modulaire paviljoen beter dan een gebruikte?”

Gastronomie van de Toekomst: Trends 2023 en Voorspellingen voor 2024

In een wereld die voortdurend verandert, blijft gastronomie een van de meest dynamische en spannende gebieden waar innovaties onze dagelijkse culinaire ervaringen vormgeven. Het jaar 2023 wordt een keerpunt in deze industrie, met nieuwe trends die zowel consumenten als culinaire professionals verrassen en de manier waarop we over eten en de presentatie ervan denken revolutioneren.

Lees meer “Gastronomie van de Toekomst: Trends 2023 en Voorspellingen voor 2024”

Containers in de moderne zakenwereld: Van idee tot uitvoering

In deze tijd, waar flexibiliteit en mobiliteit in het bedrijfsleven essentieel zijn geworden, winnen kantoor- en commerciële containers aan populariteit. Ze beantwoorden de dynamisch veranderende marktbehoeften en bieden snelle en efficiënte oplossingen voor ondernemers. Met hun hulp kunt u in korte tijd een functionele werk- of verkoopruimte creëren die gemakkelijk kan worden verplaatst. Maar hoe bereidt u zich precies voor op zo’n investering? Hier is een uitgebreide stap-voor-stap gids.

Lees meer “Containers in de moderne zakenwereld: Van idee tot uitvoering”

Een andere oplossing voor de fundering van het paviljoen

In situaties waar we geen betonnen bank of betonblokken kunnen storten en de grond waar het Paviljoen, Woonunit, Containers Tiny House, Smart Home, moet komen te staan, niet vlak is,

kunnen we hierin een stalen frame maken om de grond op deze manier te egaliseren.

Hieronder enkele foto’s van hoe onze laatste klant in Nederland dit heeft voorbereid.

Zodra het paviljoen op het frame is geplaatst, bedekken we het frame en alle zichtbare lelijke delen met speciale hoezen.