Garages van sandwichpanelen – enkele en meervoudige garages. Voor de opbouw van onze garages maken wij gebruik van hoogwaardige sandwichpanelen en constructieonderdelen. Onze garages worden modulair vervaardigd  en kunnen dus als enkele of meervoudige garage worden bedacht. Deze worden opgebouwd door kant-en-klare wanden aan te voeren uit de fabriek en deze ter plaatse op te bouwen.

De garagevloer wordt voorbereid door de investeerder en bestaat meestal uit een betonplaat of een laag klinkers. Onze garages van sandwichpanelen kunnen worden uitgerust met sectionaalpoorten, rolpoorten of schuifpoorten die ofwel elektrisch ofwel handmatig kunnen worden geopend. In de bewuste gebouwen brengen wij tevens elektrische installaties, ramen, en stalen deuren aan.

Onze garages worden vervaardigd volgens het lichtgewicht behuizings-principe. Ze kunnen worden gebruikt als bescherming tegen weersomstandigheden en zijn ook goed thermisch geïsoleerd. Het interieur van onze garages is dan ook erg energie-efficiënt.