Kantoorcontainers

Al onze kantoorcontainers en commerciële paviljoenen, gastronomische paviljoenen en werfcontainers of portierhuisjes worden vervaardigd volgens het lichtgewicht behuizings-principe, d.w.z. met sandwichpanelen. Onze paviljoenen beschikken over een zelfdragende, geïsoleerde vloer, een staalconstructie, wanden en een dak van sandwichpanelen en vulling met een polystyreen, polyurethaan of mineraalwol. De sandwichpanelen zorgen ervoor dat er minder warmte en geluid doorheen komt.

Onze moderne modulaire kantoren kunnen binnenin worden afgewerkt volgens de individuele behoeften van de klant: met karton-gipsplaten, karton-gips-scheidingswanden, verlaagde plafonds van karton-en-gipsplaten, paneelplafonds, netplafonds en/of een vloer met keramische tegels of siertegels.

Zie hoeveel uw droompaviljoen waard is! KLIK HIER en ontdek uw taxatie.

Wij beschikken tevens over ruimtes zoals kiosken, portierhuisjes en werfcontainers. Al onze ruimtes worden vervaardigd van hoogwaardig materiaal dat het beter doet dan de bouwnormen en voldoet aan de architecturale vereisten (zowel technisch als esthetisch). Het grootste voordeel is dat zij snel kunnen worden opgezet, waardoor de kosten van de totale investering niet te hoog uitvallen.

Als u meer te weten wilt komen over de andere ruimtes, bekijk dan ook de volgende categorieën: Commerciële paviljoenen, Commerciële kiosken, Garages van sandwichpanelen, Industriële gebouwen – Hallen, Magzijnen.

CONTACT ONS
Wil je een offerte voor een paviljoen voor jouw bedrijf of heb je bijkomende vragen? Schrijf ons via het beschikbare formulier en we zullen je zo snel mogelijk antwoorden.