Bedrijfsstrategie

nowosci

Wij houden ons bezig met het vervaardigen van kleine gebouwen of ruimtes voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Het gaat hierbij om commerciële paviljoenen, kantoorpaviljoenen, gastronomische paviljoenen, bazaars, werfcontainers, wachtershuisjes, portierhuisjes, sociale containers, verplaatsbare containers, commerciële containers, kantoorcontainers, modulaire containers, baanwinkels of carwashes, gebouwen bij benzinestation, garages, werkplaatsen en haltes.

Wij beschikken over een ruime ervaring met het vervaardigen en assembleren van ruimtes met sandwichpanelen. Onze paviljoenen worden vervaardigd volgens het lichtgewicht behuizings-principe, met een lichte staalconstructie en wanden en een dak van sandwichpanelen met een polystyreen- of polyurethaankern. Voor deze gebouwen zijn geen fundamenten vereist.

Ieder paviljoen wordt vervaardigd volgens de individuele vereisten van de klant, met een uniek uiterlijk en een unieke kleur van de sierelementen. Door de speciale afwerking onstaat een unieke ruimte die ongetwijfeld de belangstelling opwekt en die u in staat stelt om potentiële klanten of handelspartners aan te trekken.

Door de voortdurende ontwikkeling van ons bedrijf hebben wij beslist om ook op de internationale markt van start te gaan. Wij zouden nieuwe klanten willen aantrekken en hebben daarom filialen opgericht in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Ons bedrijf wordt gekenmerkt door zijn drang naar innovatie. Zodoende zijn wij in staat om de beste resultaten te boeken op het gebied van moderne modulebouw. Onze uitvoering van allerlei projecten, de manier waarop wij onze ruimtes vervaardigen en onze aanvullende diensten zijn bepalend voor de voordelen waarvan de gebruikers van onze ruimtes kunnen genieten.

Comments for this post are closed.