Terreinvoorbereiding (betonblokken) voor Tiny House Smart Home Office Containers Tiny Houses Efekt Dutch Cabin

 

Eerder heb ik in het kort de betonnen sokkel beschreven, die naar onze mening de beste oplossing en ondergrond is voor Kantoorunits, Kantoor, Kantoorcontainer, Zelfbouwcontainer

maar het is ook mogelijk om de odergrond uit betonblokken voor te bereiden

– betonblokken

Het grootste voordeel van betonblokken ten opzichte van een betonnen fundering is dat ze kant-en-klaar kunnen worden gekocht en gebruikt. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het intensieve voorbereidings- en droogproces. Ons team zal adviseren dat de betonblokken voldoende zijn om als fundering onder ons gebouw te dienen. Onze architect zal de grootte van het gebouw beoordelen en advies geven over het type fundering dat nodig is. Als onderdeel van de bouwvergunningsprocedure zal uw gemeente u adviseren of de huidige perceelgrootte geschikt is voor bebouwing. De aard van onze gebouwen is niet duurzaam, maar de gebouwen zijn verplaatsbaar, zodat in de meeste gevallen geen extra grondonderzoek nodig is.

De belangrijke informatie die u moet weten over betonblokken is hoe ze worden geplaatst.

Dit zal worden uitgewerkt door onze architect tijdens het ontwerpproces, en de klant zal een specifiek plan krijgen voor de plaatsing van de betonblokken (zoals hieronder afgebeeld)

 

De aannemer kan dan de betonblokken voor u leggen.
Als u enige ervaring hebt met dit soort werk, kunt u dit mogelijk zelf plaatsen. Het niveau van de betonblokken is het belangrijkste en zal worden gecontroleerd door ons team van werknemers Efekt vóór de installatie van Moderne Tuinkantoren, zodat het kan enigszins worden aangepast indien nodig.
Indien echter betonblokken worden gebruikt, ontstaan er holtes onder het Kantoor. De lege ruimte dekken we af met een speciale metalen bekledingin de kleur van Moderne Tuinkantoren

Comments for this post are closed.