Muren van modulair bouwen, tiny house met Effect

Sandwichpanelen worden gekenmerkt door een laag eigen gewicht met behoud van hoge energie-efficiëntieparameters, daarom zijn onze sandwichpanelen een ideaal bekledingsmateriaal voor low-budget constructie, met de mogelijkheid om sandwichpanelen en constructies gemakkelijk te demonteren en de locatie van de faciliteit te veranderen zonder verslechtering van de isolatieparameters tot woonunit

Het bord wordt met zelfborende schroeven aan de structuur bevestigd.

Bovendien bieden het aantrekkelijke oppervlak en de kleuren van sandwichpanelen een breed scala aan architecturale oplossingen. Ons bedrijf, dat bij het bouwen van een Dutch Cabin ernaar streeft om aan alle eisen en behoeften van onze klant te voldoen, bieden wij een hele reeks kleuren sandwichpanelen aan (alle kleuren uit het RAL-palet zijn beschikbaar na aanvullende afspraken). De standaard kleur van de tafel is wit. We nodigen u uit om het artikel te lezen: “Waarom is het de moeite waard om de witte kleur van het dakpaneel te kiezen”.

In de kantoorcontainer gebruiken we een zacht inzetstuk van polyurethaanschuim dat twee taken vervult:

Door de opening bij de verbinding van de twee platen te vullen, wordt het vriespunt verwijderd

Elimineert het gebruik van montageschuim

Het sandwichpaneel is aan beide zijden gemaakt van verzinkt plaatstaal. Voor het lakken gecoate staalplaten doorlopen de fase van thermisch verzinken. De volgende stap is om het oppervlak te “bedekken” met coatings van verschillende chemische samenstelling.

De basiscoatings die worden gebruikt bij de productie van sandwichpanelen zijn polyesters, polyurethaanverven en PVDF. De laatste stap is om het oppervlak te beschermen met een beschermende film.

De kleuren van de platen die gebruikt worden voor de productie van sandwichpanelen worden met de klant overeengekomen volgens de RAL-kleurclassificatie.

Plaatvulling afhankelijk van de behoefte: polystyreen, polyurethaanschuim of minerale wol.

Comments for this post are closed.