Wanneer kunnen we modulaire gebouwen gebruiken (Kantoorunits, Tiny House, Smart Home, Office Containers)

Wanneer kunnen we modulaire gebouwen gebruiken (Kantoorunits, Tiny House, Smart Home, Office Containers)

Flexibiliteit

In een situatie van voortdurende economische verandering moeten organisaties ervoor zorgen dat alle aspecten van hun economische activiteiten flexibel zijn, zodat zij zich snel kunnen aanpassen om van potentiële kansen te profiteren en op de markt concurrerend te blijven. Variabele locaties van uw vastgoed maken uw organisatie nog flexibeler. Ons bedrijf biedt uw organisatie de mogelijkheid modules te demonteren, te verplaatsen of te renoveren om aan uw persoonlijke eisen te voldoen. U kunt uw ruimte snel vergroten of verkleinen door modules toe te voegen of te verwijderen. Het modulaire ontwerp vermindert ook de negatieve invloed op de werking, omliggende gebouwen en het milieu.

Maximaliseer uw toegewezen budget

Onze cabineoplossingen bieden ongelooflijke prestaties en hogere kosten voor uw project. Zo biedt de modulaire bouw (Kantoorcontainers, Praktijkruimte, Mantelzorgwoning, Vakantiehuis, Bungalow) gewoonlijk alle werktuigbouwkundige, loodgieters-, elektrische en bouwkundige plannen aan die in het pakket worden opgenomen, wat de cliënten een uitstekende besparing op de bouwkosten oplevert. Off-site bouw vermindert de arbeids- en toezichtskosten, aangezien onze geschoolde arbeiders modulaire gebouwen bouwen tegen een vaste prijs. U vermijdt ook planningsconflicten en andere vertragingen.

Wanneer kunnen we modulaire gebouwen gebruiken (Kantoorunits, Tiny House, Smart Home, Office Containers)

Gebruik modulariteit als u waarde hecht aan een kwalitatief betere constructie

Externe modules moeten voldoen aan dezelfde bouwvoorschriften en regelgevingsvereisten als IRC’s of IBC’s, en ook aan andere soorten constructies. Onze technieken maken de modules veel sterker dan conventionele constructies. Elke module ondergaat een rigoureus engineeringproces om ervoor te zorgen dat de sectie bestand is tegen het vervoer naar en van de bouwplaats. Opslag in een klimaatgecontroleerde omgeving beschermt materiaal ook tegen beschadiging of bederf door vocht, extreme temperaturen en andere elementen. Vakkundige arbeiders bouwen de modules op tafels, waardoor constante precisie op de werkplek wordt gegarandeerd. De ontwerpers monteren de modules ter plaatse en houden zich daarbij strikt aan de plaatselijke, landelijke en nationale bouwvoorschriften.